Σε φυλακή της Τουρκίας οι μετανάστες από την Ελλάδα (Βίντεο)

Στη φυλακή του Πεχλιβανκόι έχουν καταλήξει οι 325 μετανάστες που επαναπροωθήθηκαν στην Τουρκία από την Λέσβο, περιμένοντας να μάθουν τη μοίρα τους.

Από το πλοίο με λεωφορεία μεταφέρθηκαν σε κανονική φυλακή, μέσα στην οποία περιφρουρούνται από ένοπλους αστυνομικούς.

Οι μετανάστες από το Πακιστάν, την Αίγυπτο, το Αφγανιστάν και το Ιράκ μέσα από τα κάγκελα ζητούν την ελευθερία τους, αναφέρει το Euronews.

Το ρεπορτάζ σημειώνει: «Απελάθηκαν από την Λέσβο, την Παρασκευή, υπό την αμφιλεγόμενη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας για την αναχαίτιση της μαζικής παράνομης μετανάστευσης προς την Ευρώπη.

Η Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ καταδίκασε τη συμφωνία, με τους υποστηρικτές των δικαιωμάτων να λένε πως μπορεί να παραβιαστεί το διεθνές δίκαιο».

 

 

 

 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή