Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2025

Σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ για την εξάρθρωση μεγάλων εγκληματικών οργανώσεων (Εικόνες)

Μεγάλη επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σε διάφορες περιοχές της Αττικής, αλλά και στην περιφέρεια για την εξάρθρωση δύο μεγάλων εγκληματικών οργανώσεων.

Τα μέλη τους είναι Έλληνες και αλλοδαποί που δραστηριοποιούνται στην εισαγωγή από την Αλβανία μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης, τις οποίες διακινούσαν τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί περισσότερα από 25 μέλη των οργανώσεων, ενώ έχουν κατασχεθεί μεγάλες ποσότητες κάνναβης, ταχύπλοα σκάφη, οχήματα και χρηματικά ποσά.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην υπόθεση εμπλέκεται και αστυνομικός που υπηρετεί σε υπηρεσία της Ασφάλειας. Μετά την ολοκλήρωση των ερευνών αναμένεται αναλυτική ενημέρωση από τη ΔΑΑ.

 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή