Νωρίς το πρωί ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού και τα εναέρια Μέσα
Για μία ακόμη φορά, οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην Κεφαλονιά, έδωσαν ολονύχτια μάχη.
Καθόλη τη διάρκεια της νύχτας ήταν σε εξέλιξη μεγάλες φωτιές που ξέσπασαν στα νότια του νησιού. Καραβάδος, Δοριζάτα, Σιναπιάς, Άγιος Ανδρέας, Περατάτα, έζησαν μία νύχτα φρίκης βλέποντας τις φλόγες να καίνε εκτάσεις και να αγγίζουν σπίτια, σύμφωνα με το kefaloniapress.gr. Ωστόσο, η μάχη της πυροσβεστικής απέτρεψε τα χειρότερα.
Ειδικότερα, στο χωριό Καραβάδος η φωτιά βρέθηκε πολύ κοντά σε σπίτια, αλλά τελικά δεν χρειάστηκε να το εκκενώσουν οι κάτοικοι. Ούτε στα χωριά στον Αλειματά απειλούνται κατοικίες καθώς η φωτιά καίει αγροτολιβαδικές εκτάσεις. Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι προκλήθηκαν ζημιές στο γκαράζ μίας βίλας.
Νωρίς το πρωί ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού και τα εναέρια Μέσα.
Όσον αφορά στη φωτιά στα Σιμωτάτα που καίει από την Τετάρτη είναι ακόμα σε εξέλιξη, ενώ στο Ρατζακλί δεν υπάρχει ηλεκτροδότηση επειδή κάηκαν κολώνες της ΔΕΗ.
Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ξεσπάσει και δεύτερη φωτιά στο χωριό Κρεμμύδι που κινείται προς τον Κατελειό.
Διαβάστε επίσης: Πυρκαγιά στην Κεφαλονιά