Ρούπα: Απεργία πείνας μέχρι το παιδί μου να δοθεί στη μητέρα μου και την αδελφή μου

Απεργία πείνας και δίψας ξεκινά η Πόλα Ρούπα. Τη δήλωσή της συλληφθείσας διάβασε έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) η αδελφή της.
«Ξεκινάω απεργία πείνας προκειμένου να δοθεί το παιδί τώρα στη μάνα μου και την αδελφή μου», αναφέρει η Πόλα Ρούπα.
Διαβάζοντας στα ΜΜΕ όσα της είπε η Πόλα Ρούπα, η αδερφή της είπε συγκεκριμένα τα εξής: «Είμαι και θα είμαι μέχρι να πεθάνω αμετανόητη εχθρός του συστήματος. Το παιδί το βάζουν σ’ αυτόν τον πόλεμο και το εκδικούνται, προκειμένου να εκδικηθούν περισσότερο εμένα. Έχουν απαγάγει το παιδί μου, δεν ξέρω πού βρίσκεται από τα ξημερώματα που με έχουν συλλάβει».
Και συνέχισε η Πόλα Ρούπα στο μήνυμά της, μέσω της αδερφής της: «Βρισκόμαστε σε πόλεμο, είναι γεγονός. Αλλά το να πολεμάνε το παιδί μου με το να αρνούνται να μου το φέρουν να το δω, να αρνούνται να το δώσουν άμεσα σε συγγενείς πρώτου βαθμού, να απειλούν ότι θα πάει σε ίδρυμα, είναι η πιο ποταπή πράξη σε αυτόν τον πόλεμο».
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης