Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2025

Ρωσίδες χούλιγκαν εκπαιδεύονται για τη «μάχη» του Μουντιάλ 2018 (Βίντεο)

Το 2018 η Ρωσία θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου και οι Ρώσοι χούλιγκαν άρχισαν να  εκπαιδεύουν και τις γυναίκες σε συνθήκες… μάχης. 

Το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω ιστοσελίδας οπαδών, δείχνει δύο ομάδες γυναικών να συγκρούονται στο χιονισμένο δάσος μέχρι τελικής πτώσης ενώ οι άντρες παρακολουθούν και ορίζουν τους κανόνες.

Οι «αμαζόνες» που εμφανίζονται στο βίντεο ανήκουν στην «θηλυκή» έκδοση των οργανωμένων συμμοριών που έχουν σκορπίσει το χάος στη Μασσαλία και τη Λιλ, θέτοντας σε κίνδυνο την παρουσία της ομάδας τους στον ευρωπαϊκό τουρνουά ποδοσφαίρου. Αυτές οι συμμορίες με τα απειλητικά ονόματα (όπως π.χ. Χασάπηδες του Ορέλ και Ατσάλινα Κτήνη) αποτελούν μια τρομακτική υπενθύμιση ότι ο χουλιγκανισμός στα γήπεδα «ζει και βασιλεύει» και ότι θεωρείται ακόμη και… ανεκτός σε ορισμένες χώρες.
 

 

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι γυναικείες συμμορίες των χούλιγκαν στη Ρωσία δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις ανδρικές, αφού έχουν εξίσου απειλητικές ονομασίες αλλά και… αδίστακτα μέλη. 

Οι εντυπωσιακές καλλονές δηλώνουν πανέτοιμες να «υποδεχτούν τους ξένους» στη χώρα τους ενώ δηλώνουν ότι για εκείνες είναι τόσο εύκολο να κατατροπώσουν έναν αντίπαλο, «όσο και να μαγειρέψουν μια σούπα με παντζάρια».

111

 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή