Record: «Συμφωνία Σπόρτινγκ-Ιντερνασιονάλ για Εντουάρντο, παρά τη σφήνα του Ολυμπιακού» (ΦΩΤΟ)

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο μέσο Εντουάρντο Ενρίκε, ο οποίος αγωνίστηκε τη σεζόν που τελείωσε στη Μπελενένσες, αλλά τα δικαιώματά του να ανήκουν στην Ιντερνασιονάλ και ένας μέρος τους κατέχει η Κοΐμπρα.
Ο παίκτης που αρέσει στον τεχνικό των ερυθρόλευκων Πέδρο Μαρτίνς και έχει όλο το «πακέτο» για να αποτελέσει τον διάδοχο του Μπίμπρας Νάτχο, καθώς ο Ισραηλινός δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του Πειραιά.
Ο Ολυμπιακός «τρέχει» μαζί με τη Σπόρτινγκ στην κούρσα απόκτησης του Εντουάρντο, αλλά σύμφωνα με τη Record, τα «λιοντάρια» έχουν συμφωνήσει με την Ιντερνασιονάλ για την απόκτησή του αντί 3 εκατ. ευρώ.
«Ο Εντουάρντο είναι σχεδόν λιοντάρι (παίκτης της Σπόρτινγκ). Ήδη υπάρχει συμφωνία», είναι ο τίτλος της είδησης της πορτογαλικής εφημερίδας.
Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, το μόνο που μένει για να ολοκληρωθεί το deal είναι να ρυθμιστεί ποιος παίκτης της ομάδας που κατέκτησε το πορτογαλικό Κύπελλο της τρέχουσας σεζόν θα ακολουθήσει το αντίθετο δρομολόγιο.
«Η Σπόρτινγκ ακόμη πιο κοντά στον Εντουάρντο. Παρά την εμπλοκή του Ολυμπιακού, ο οποίος δυσκόλεψε το deal τις τελευταίες μέρες, η Σπόρτινγκ έχει φτάσει σε συμφωνία».
Ο 24χρονος χαφ, ο οποίος βρίσκεται στη Βραζιλία για διακοπές, είναι δυνατός, πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι (έχει ύψος 1.86 μ.) και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.
πηγή: filathlos.gr
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης