Πυροβολισμοί στον Άγιο Σώστη με νεκρό και τραυματίες – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπει η ΕΛΑΣ

Επεισόδιο με πυροβολισμούς εκτυλίχθηκε πριν λίγο στη Λεωφόρο Συγγρού στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Σώστη.

Ένας τελικά νεκρός και τρεις τραυματίες – ο ένας εκ των οποίων σοβαρά – είναι το αποτέλεσμα αιματηρού επεισοδίου με πυροβολισμούς που εκτυλίχθηκε πριν από λίγο στη Λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Σώστη.

Στο σημείο της συμπλοκής έχουν βρεθεί αρκετοί κάλυκες, ενώ αμέσως μετά τους πυροβολισμούς ένα αυτοκίνητο έφυγε από το σημείο με μεγάλη ταχύτητα.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών πιθανότατα ανάμεσα σε ομάδες Αλβανών. Νεκρός είναι ο πατέρας του ενός εκ των τραυματιών.

Οι δύο νεκροί φαίνεται να έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους. Οι άνδρες της ΕΛΑΣ εικάζουν ότι οι συμμετέχοντες είχαν οικονομικές διαφορές. Στον τόπο βρέθηκαν 7 κάλυκες.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή