Πύλος: Απελευθέρωση χελώνας στην παραλία του Ρωμανού

Θαλάσσια χελώνα καρέτα – καρέτα, ονόματι “Δημήτρης – Παύλος” που είχε τραυματιστεί τον Οκτώβριο του 2015 αφέθηκε ξανά ελεύθερη στο περιβάλλον της την προηγούμενη εβδομάδα στην παραλία Ρωμανού στην Costa Navarino, μετά την αποθεραπεία της.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος eleftheriaonline.gr η απελευθέρωση έγινε από μέλη και εθελοντές του Συλλόγου «ΑΡΧΕΛΩΝ», παρουσία πολύ κόσμου και κυρίως μικρών παιδιών που την αποχαιρέτησαν με πολλή αγάπη για τα μεγάλα ταξίδια της στη θάλασσα.

Click to enlarge image XELONA 2.jpgΧαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του Συλλόγου «ΑΡΧΕΛΩΝ» η συγκεκριμένη χελώνα είναι μία από τις μεγαλύτερες χελώνες που φιλοξενήθηκαν στο Κέντρο Διάσωσης, από την ίδρυσή του το 1994. Το μήκος του καβουκιού ήταν 80 εκ. και ζύγιζε 90 κιλά!

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή