Πρώτος ο Φρουζής

Και για όσους δεν κατάλαβαν γιατί τόση βιασύνη να αλλάξουν οι Ποινικοί Κώδικες, μας το εξήγησε ο …Κωνσταντίνος Φρουζής. Ο οποίος πριν καλά-καλά τελειώσει η ψηφοφορία στη Βουλή, δήλωσε ότι θα υποβάλλει αίτημα για να αποδεσμευθούν τα χρήματά του στην Ελβετία.

Τα οποία φτάνουν στο 1,8 εκ ευρώ. Ο ισχυρός άνδρας της Novartis, Κωνσταντίνος Φρουζής, σε ερώτηση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Προανακριτική παραδέχθηκε ότι μετά τη διάταξη του νόμου που ψήφισε η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα κάνει αίτηση. Κατά τα λοιπά η ΝΔ διαμαρτύρεται ακόμα για το άρθρο των Financial Times, στο οποίο αναφέρεται ότι ο νέος νόμος ευνοεί όσους ξεπλένουν χρήματα, η Ελλάδα δηλαδή επιστρέφει στα…παλιά.

«Ο Κ. Μητσοτάκης ήρθε τελικά αντιμέτωπος με το «δώρο» του για τους υπόδικους που ελέγχονται για ξέπλυμα πιο γρήγορα από ό,τι φανταζόταν. Η διάταξη όντως δεν αφορούσε μόνο «υπόδικους επιχειρηματίες, τραπεζίτες και εφοπλιστές», αφορούσε τελικά και τον βασικό κατηγορούμενο της Novartis κ. Φρουζή!», λένε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. «Τόση προσπάθεια έκανε ο άνθρωπος τις τελευταίες μέρες να κατασκευάσει το αφήγημα της σκευωρίας, να μην τον ανταμείψουν κάπως;».

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή