Προπονητής τένις: Τον «καίνε» δύο νέες καταθέσεις κοριτσιών

Νέες αποκαλύψεις ήρθαν στο φως για την υπόθεση του προπονητή τένις, ο οποίος έχει πλέον προφυλακιστεί με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων αθλητριών του.

Ακόμα δύο καταθέσεις κοριτσιών που φέρεται να έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικές αρχές, ήρθαν να προστεθούν στις τρεις εκείνες που τον οδήγησαν στη φυλακή.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, πρόκειται για δύο νεαρές γυναίκες, οι οποίες σήμερα είναι 20 και 21 ετών. Η μία είναι φοιτήτρια. Οι δύο γυναίκες απευθύνθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, έπειτα από τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών και των στοιχείων ταυτότητας του 34χρονου, κατόπιν εντολής του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι καταθέσεις των δύο γυναικών είναι πανομοιότυπες με εκείνες των άλλων τριών κοριτσιών, που άνοιξαν τον δρόμο για την προφυλάκιση του 35χρονου προπονητή τένις.

Όπως ανέφεραν, ό,τι έγινε με τον προπονητή, συνέβη όταν οι ίδιες ήταν 13 με 13,5 ετών. Ο προπονητής κέρδισε την εμπιστοσύνη της οικογένειάς τους και έκανε επισκέψεις στα σπίτια τους, ενώ στη συνέχεια τις καλούσε στο δικό του σπίτι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η έρευνα για την υπόθεση είναι σε εξέλιξη.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή