Πρεμιέρα για το εστιατόριο γυμνιστών στο Λονδίνο – Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες

Το ντεμπούτο του έκανε χθες στο Λονδίνο το πολυσυζητημένο εστιατόριο γυμνιστών, όπου μπορεί κάποιος να απολαύσει το φαγητό του απαλλαγμένος από τα ρούχα του!

Ο ανταγωνισμός για μία θέση στη λίστα ήταν μεγάλος και ήδη βρίσκονται σε αναμονή 46.000 άνθρωποι!

Στις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το opening του Σαββάτου, οι  σερβιτόροι φορούν μόνο θάμνους στα… επίμαχα σημεία, τα πάντα είναι οργανικά, ενώ ακόμη και τα… μαχαιροπήρουνα μπορούν να φαγωθούν!

Ο ιδιοκτήτης του πετυχημένου εστιατορίου είπε ότι η περίοδος λειτουργίας του θα είναι μόνο για τρεις μήνες, δηλαδή το καλοκαίρι.

res1

Και το όνομα αυτού…

Bunyadi! Πρώτοι εφόρμησαν οι δημοσιογράφοι της Daily Mail εντελώς γυμνοί και έτσι έχουμε σήμερα στα χέρια μας τις πρώτες φωτογραφίες!

rest2

Η 24χρονη Έμιλι Χόντκιν και ο 31χρονος Τζέιμς Νταν, δημοσιογράφοι της βρετανικής εφημερίδας πήγαν, είδαν και μοιράζονται τις εντυπώσεις τους, από το γεύμα των 69 λιρών αλλά και όσα συνάντησαν!

rest3

Ατμόσφαιρα από άλλη εποχή…

Στην Έμιλι θύμισε κάτι από τις Διονυσιακές Εορτές, καθώς όπως περιγράφει, το εσωτερικό του εστιατορίου παρέπεμπε σε αρχαία Ελλάδα.

Από την πλευρά του, ο Τζέιμς είπε ότι ένιωσε σαν Ρωμαίος αυτοκράτορας αφού στην αρχή φορούσε μόνο μία λευκή ρόμπα και σανδάλια!

rest4

 

rest5

 

rest6

 

rest7

 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή