Πέρασαν σχεδόν τρεις μήνες. Στις 9 Μαρτίου η Λέστερ επικράτησε εύκολα με 4-0 της Άστον Βίλα, κάνοντας ακόμα ένα βήμα για την κατάληψη της 3η θέσης του πρωταθλήματος. Από τότε ο κορονοϊός σταμάτησε τα πάντα. Ο παγκόσμιος αθλητισμός διακόπηκε και πλέον σιγά σιγά ομάδες και λίγκες ανά την Ευρώπη κάνουν ό,τι μπορούν για να επιστρέψουν στην κανονικότητα τα πρωταθλήματα.
Στην Γερμανία και στην Ισπανία τα πρωταθλήματα έχουν έρθει σε αυτή την κανονικότητα. Πλέον, και η Premier League μετά από σχεδόν 100 μέρες απουσίας, μπαίνει και πάλι στα σπίτια μας! Το ξεκίνημα θα είναι κάτι παραπάνω από «χορταστικό», καθώς στο πρώτο «πιάτο» της επανέναρξης θα έχουμε το εξ αναβολής ντέρμπι για την 28η αγωνιστική μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Άρσεναλ.
Παιχνίδι ιδιαίτερο, λόγω της επιστροφής του Μικέλ Αρτέτα στο «Έτιχαντ», έξι μήνες μετά την αποχώρηση του για λογαριασμό των «κανονιέρηδων», οι οποίοι θέλουν την νίκη, έτσι ώστε να κυνηγήσουν με αξιώσεις την κατάληψη της 5ης θέσης, η οποία οδηγεί στο Champions League αν ισχύσει η τιμωρία που επέβαλλε η UEFA στους «πολίτες».
Στο άλλο ματς της ημέρας η Άστον Βίλα υποδέχεται τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην τελευταία ίσως ευκαιρία των «χωριατών», οι οποίοι «καίγονται» για βαθμούς έτσι ώστε να μπορούν να σώσουν την κατηγορία, καθώς βρίσκονται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, με τους φιλοξενούμενους να κυνηγάνε με αξιώσεις την 5η θέση.
Αναλυτικά οι εξ αναβολής αγώνες:
Άστον Βίλα-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 20:00
Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ 22:15
Η επόμενη (30η αγωνιστική)
Παρασκευή 19 Ιουνίου
Νόριτς-Σαουθάμπτον (20:00)
Τότεναμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:15)
Σάββατο 20 Ιουνίου
Γουότφορντ-Λέστερ (14:30)
Μπράιτον-Άρσεναλ (17:00)
Γουέστ Χαμ-Γουλβς (19:30)
Μπόρνμουθ-Κρίσταλ Πάλας (21:45)
Κυριακή 21 Ιουνίου
Νιούκαστλ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (16:00)
Άστον Βίλα-Τσέλσι (18:15)
Έβερτον-Λίβερπουλ (21:00)
Δευτέρα 22 Ιουνίου
Μάντσεστερ Σίτι-Μπέρνλι (22:00)
πηγή: filathlos.gr