Πότε κλείνουν οι μπάρες του μετρό

Η δοκιμαστική λειτουργία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου στο μετρό αναμένεται ότι θα ολοκληρωθεί προς τα τέλη του επόμενου μήνα οπότε και θα κλείσουν οι πόρτες στα τερματικά μηχανήματα, σύμφωνα με τον υπουργό Υποδομών Χρηστό Σπίρτζη.
Ο κ. Σπίρτζης έχει αναφέρει ότι πέραν της προσαρμογής του κοινού στο νέο σύστημα πρέπει να ολοκληρωθεί και η διαδικασία για εκείνους που πληρώνουν μισό εισιτήριο, η οποία υπολογίζεται για τις 15 Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα με τον αρμόδιο υπουργό, δεν έχουν μειωθεί τα έσοδα των αστικών συγκοινωνιών κατά την παρατεταμένη δοκιμαστική λειτουργία, αντιθέτως έχουν πωληθεί πάνω από 400.000 προσωποποιημένες κάρτες που εκδίδονται πλέον και μέσω ίντερνετ, ενώ οι παλαιές χάρτινες κάρτες δεν ξεπερνούσαν τις 250 χιλιάδες κάθε μηνά.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης