Πολάκης: Ο κόσμος καίγεται και ο Πατούλης βγάζει λεύκωμα πετώντας 124.000 ευρώ!

13
Πολάκης: Ο κόσμος καίγεται και ο Πατούλης βγάζει λεύκωμα πετώντας 124.000 ευρώ!

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής ενέκρινε κονδύλι ύψους 124.000 ευρώ, προκειμένου να δημιουργηθούν 4.000 αντίτυπα «έκδοσης συλλεκτικού λευκώματος ιστορικού χαρακτήρα της Περιφέρειας Αττικής», τα οποία θα προσφέρει ο Γιώργος Πατούλης στους επίσημους επισκέπτες του.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής κ.κ. Κατσικάρης Δημήτριος και Μεθυμάκη Άννα που καταψήφισαν την πρόταση, υποστήριξαν πως «Με μια απλή αναζήτηση προσφορών σε εταιρείες τυπογραφίας αποδεικνύει ότι η έκδοση αυτή μπορεί να γίνει με ποσό ενός τρίτου από αυτό που εισηγείται η διοίκηση. Επιπλέον, σημειώνουμε ότι αντίστοιχη έκδοση επί Περιφερειακής Αρχής Σγουρού έγινε με 41.000 ευρώ για 700 σελίδες, ενώ τώρα για ίδια έκδοση 400 σελίδων διατίθεται ποσό 124.00 ευρώ, δηλαδή ποσό τεράστιο και αναιτιολόγητο, ιδιαίτερα σε εποχή οικονομικής στενότητας της Περιφέρειας Αττικής».

Ο κ. Πατούλης είναι γνωστό πως είναι “φαν” των ακριβών αγορών. Υπενθυμίζεται ότι ο Σύλλογος των Υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής, αρχές του έτους είχε καταγγείλει την απόφαση του Περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη να προμηθευθεί χωρίς διαγωνισμό ένα ξύλινο γραφείο και τρεις δερμάτινες καρέκλες τύπου Chesterfield έναντι σχεδόν 20.000 ευρώ, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Ένα ακόμα “λαμπρό” παράδειγμα είναι η πρωτοχρονιάτικη πίτα του κ. Πατούλη, που κόστισε μόλις… 10.800 ευρώ

Δείτε την απόφαση:

Το θέμα έφερε στη δημοσιότητα ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος σε ανάρτησή του στο facebook αναφέρει:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, περιφερειάρχης Αττικής !!!

Ο κόσμος καίγεται κι αυτός βγάζει λευκώματα 124.000 ευρώ!!!!

Με ψήφους 47 υπέρ έναντι 46 κατά αποφάσισε το περιφερειακό συμβούλιο Αττικής να εκδώσει λεύκωμα για την ιστορία της Αθήνας για να το κάνει λέει δώρο ο Πατουλης σε επισήμους προσκεκλημένους!!!

Ο Σγούρος είχε εκδώσει αντίστοιχο λεύκωμα το 2009 με 40.000 ευρώ. Καταλαβαινετε το ΦΑΓΟΠΟΤΙ που πέφτει.

Φάγαν και τα πόμολα και τώρα τρώνε τις κάσες από τα πορτοπαράθυρα…

ΑΙΣΧΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗ, την ίδια στιγμή που δίνεις μόνο δέκα χιλιάδες για την καθαριότητα των σχολίων, βγάζεις λεύκωμα υπερτιμολογημένο στο τριπλάσιο!!!!

Πηγή: documentonews.gr