Ποιοι δεν πληρώνουν είσοδο στη ΔΕΘ – Δείτε τις τιμές των εισιτηρίων

Δωρεάν μπορούν να μπαίνουν στη 80ή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) όσοι είναι 80 ετών ή έχουν γεννηθεί το 1980, καθώς η διοργάνωση γιορτάζει τα ογδοηκοστά της γενέθλια και προσφέρει στους συνομηλίκους της και στους νέους που η χρονολογία γέννησής τους περιέχει τον αριθμό «80» τη δυνατότητα να την επισκεφτούν χωρίς εισιτήριο.
Η είσοδος των δικαιούχων στη ΔΕΘ, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 13 Σεπτεμβρίου, θα γίνεται με την επίδειξη της ταυτότητάς τους και την καταγραφή στα κέντρα πληροφοριών της ΔΕΘ.
Παράλληλα, η εταιρεία αποφάσισε να απορροφήσει την αύξηση του ΦΠΑ, ώστε το εισιτήριο για τη φετινή διοργάνωση να μην αυξηθεί.
Θα καθιερώσει μάλιστα λαϊκή είσοδο 3 ευρώ τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη, με οικογενειακό εισιτήριο 10 ευρώ.
Τις υπόλοιπες ημέρες το εισιτήριο θα είναι 5 ευρώ, με οικογενειακό και πάλι 10 ευρώ. Για πολύτεκνους και ΑΜΕΑ το εισιτήριο θα είναι 3 ευρώ, ανεξάρτητα από την ημέρα.
Σχετικά Άρθρα
05/08/2025 - 16:38
05/08/2025 - 16:22
Δείτε επίσης