Πλήθος κόσμου στη γειτονιά του Παντελίδη (Φωτογραφίες)

Πάνω από 250 άτομα έχουν συγκεντρωθεί έξω από το σπίτι του αδικοχαμένου τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη και όσο περνάει η ώρα ο κόσμος γίνεται όλο και περισσότερος.
Στα μπαλκόνια αλλά και στα παράθυρα των σπιτιών που βρίσκονται απέναντι από το πατρικό σπίτι του Παντελή Παντελίδη έχουν βγει άτομα κάθε ηλικίας οι οποίοι με δάκρυα στα μάτια περιμένουν την σορό του.
Σοκαρισμένοι είναι οι συγγενείς, οι φίλοι και οι θαυμαστές του άτυχου 32χρονου, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο χθες το πρωί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.
Από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του λαϊκού τραγουδιστή, ο κόσμος έσπευσε να εκδηλώσει τη συμπαράστασή του στην οικογένεια, αλλά και να εκφράσει τη λύπη του, τόσο μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα όσο και στο σημείο του δυστυχήματος με αφιερώσεις, λουλούδια και εικονίσματα.
Εντός της ημέρας πρόκειται να μεταφερθεί η σορός του άτυχου τραγουδιστή στο πατρικό του σπίτι.
Η κηδεία του νεαρού τραγουδιστή θα γίνει αύριο στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης, ενώ η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία, στις 2 το μεσημέρι.
Μάλιστα από τις 10 το πρωί η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.
Στο μεταξύ, το πρακτορείο ΟΠΑΠ ιδιοκτησίας του πατέρα του και ακριβώς δίπλα το καφέ με την επωνυμία «Άρωμα Πλατείας» που ανήκει στον αδερφό του, δέχονται από χθες συγκινητικά μηνύματα και λουλούδια από τον κόσμο, που δεν μπορεί ακόμα να καταλάβει τι έχει συμβεί και πώς έφυγε από τη ζωή ο 32χρονος τραγουδιστής.
Διαβάστε επίσης: Εμπειρογνώμονας και νεκροψία θα απαντήσουν στο πως και γιατί του θανάτου του Παντελίδη
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης