Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2025

Περίμενε ο Μεϊμαράκης ότι θα τον αφήσουν σε χλωρό κλαρί;

Η ενόχληση είναι έντονη για το γεγονός, ότι ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Α. Σαμαράς, δεν εισέπραξε την ίδια συμπεριφορά την επόμενη της βαριάς ήττας των εκλογών του Ιανουαρίου, αλλά αντιθέτως ο κ. Μεϊμαράκης ήταν παρών από την πρώτη στιγμή και εγγυήθηκε έμπρακτα την ενότητα του κόμματος, όντας σε ανοικτή γραμμή με όλα τα κορυφαία στελέχη, όπως η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Νίκος Δένδιας, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης και άλλοι.
Άλλωστε όπως υπενθύμιζαν από τη ΝΔ, η κεντροδεξιά παράταξη κέρδιζε πάντα τις μάχες όταν κινούνταν στο δρόμο της συναίνεσης με επίκεντρο την πορεία και τις τύχες της χώρας και όχι όταν λειτουργούσε συγκρουσιακά σε μια λογική που κινούνταν πιο δεξιά από αυτή του μεταρρυθμιστικού κέντρου, γεγονός που αποδείχθηκε κάθε φορά που η ΝΔ έκοβε πρώτη το νήμα σε εκλογικές αναμετρήσεις.
Το κόμμα της ΝΔ έχει ήδη περάσει στην επόμενη μέρα. Και οι δελφίνοι είναι πάρα πολλοί. Περίμενε ο Μεϊμαράκης να τον αφήσουν σε χλωρό κλαρί; Εάν το νόμιζε κακό του κεφαλιού του!

Δείτε επίσης