Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022
14
24
14

Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη: «Ποτέ δεν ήμουν έτοιμη να μιλήσω για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκα»

Μοιραστείτε το

Για τον σύντροφό της και τη νέα της ζωή στο Μεξικό, καθώς επίσης για την παρενόχληση που είχε δεχτεί στο παρελθόν στο χώρο της υποκριτικής μίλησε η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη στην εκπομπή του Mega Τι Λες Τώρα.

«Είναι ωραία, μ’ αρέσει το Μεξικό, η αρχή ήταν δύσκολη», είπε χαρακτηριστικά για την απόφασή της να ακολουθήσει τον σύντροφό της στο Μεξικό, συμπληρώνοντας πως «ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα πίστευα ότι θα καταλήξω στο Μεξικό». Η γνωριμία τους έγινε στο Παρίσι και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

Η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη δεν έκρυψε πως της λείπει η ζωή της στην Ελλάδα, οι φίλοι της και η καθημερινότητα εδώ, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να μείνει για πάντα εκεί.

Πλέον ασχολείται με τη μόδα και έχει εγκαταλείψει την υποκριτική, αναφέροντας πως στο παρελθόν είχε βιώσει παρενόχληση σε δουλειά που τότε επρόκειτο να κλείσει και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο τελικά δεν την έκλεισε:

«Υπάρχουν κάποιες δουλειές που αισθάνθηκα πολύ πιεσμένη και η σεξουαλική παρενόχληση δεν ήταν σε δουλειά που είχα ήδη. Δεν ήταν εφικτό για μένα να πω ναι και να προχωρήσω μετά από αυτό. Ποτέ δεν ήμουν έτοιμη να μιλήσω γι’ αυτό στην ουσία. Ακόμα και όταν μίλησα, δεν ήμουν έτοιμη να μιλήσω. Μίλησαν άλλοι για περιστατικό με τον ίδιο άνθρωπο.

Υπάρχουν στιγμές που αισθάνθηκα πολύ πιεσμένη. Μίλησα γιατί αισθάνθηκα ότι πρέπει να πω ότι αυτό όντως συμβαίνει, μου έχει συμβεί και μένα. Είναι ένα κουτάκι μέσα μου που δεν το έχω ανοίξει ακόμα και δεν ξέρω αν θα το ανοίξω», κατέληξε η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη.

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.