Πάολα: Συγκινητική εξομολόγηση για τον χαμό του πατέρα της – «Είναι σαν να γεννήθηκα πριν 9 μήνες» (βίντεο)

1
main

Για τον θάνατο του πατέρα της, που την «σημάδεψε» βαθιά μίλησε η Πάολα, η οποία ήταν καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή «ΌΛΑ ξεκόλλα».

 «Είναι μια πληγή που θα αιμορραγεί για χρόνια… Το λιοντάρι μου, ο μπαμπάς μου, είναι στην Αμερική.. υποφέρω αυτή την στιγμή! Δεν χωράει στο κεφάλι μου ότι μου έχει συμβεί αυτό το πράγμα!».

Μετά τον θάνατο του πατέρα της είχε απομονωθεί στο χωριό στο πατρικό της σπίτι για μήνες. «Δεν θα επέστρεφα τώρα, επέστρεψα για τους συνεργάτες μου».

Μάλιστα συνεχίζει να μένει εκεί και πηγαινοέρχεται στην Αθήνα για τις εμφανίσεις της. «Είμαι στο σπίτι μου. Είναι ανάγκη, είναι η μαμά μου εκεί! Αφού ο μπαμπάς μου είναι στην Αμερική, έχω την μαμά μου.. είναι σαν να έχω γεννηθεί πριν από εννέα μήνες, είναι άλλη η ζωή μου. Νομίζω ότι πριν ήμουν μια νεράιδα πριν και η ζωή που έζησε αυτή η νεράιδα ολοκληρώθηκε. Τώρα νομίζω ότι είμαι πάνω σε έναν βράχο και παρακολουθώ την ζωή μου, αλλά ακόμα δεν την βλέπω, μόνο αισθάνομαι. Είμαι δυνατός άνθρωπος, όμως και δεν λυγίζω. Είναι δύναμη και κατάρα αυτό. Το χειρότερό μου είναι να γονατίσω και να με δει η οικογένειά μου έτσι!».