Πάνοπλη κόντρα στον Προμηθέα η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Προμηθέα στο κλειστό του ΟΑΚΑ (19:00), σε μια πρόβα… Final Four, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Οι Έντιν Άτιτς και Μάνι Χάρις έχουν προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς της τελευταίες μέρες και βρίσκονται στη 12άδα της Ένωσης για το παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής της Basket League.

Έτσι, ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα ενόψει του ημιτελικού με την Μούρθια.

Η 12άδα της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Προμηθέα αποτελείται από τους: Πάντερ, Τζέιμς, Γκριν, Χάρις, Ξανθόπουλο, Σάκοτα, Βασιλόπουλο, Άτιτς, Λαρεντζάκη, Μαυροειδή, Καββαδά, Χάντερ.

Στην αντίπερα όχθη και η ομάδα της Πάτρας δεν έχει απουσίες στην 12άδα της, με τον Μάκη Γιατρά να έχει στη διάθεσή του τους: Λίποβι, Τουτζιαράκη, Σκούφη, Γκίκα, Γερομιχαλό, Φαγιέ, Σαλούστρο, Χολ, Πράδερ, Ερμείδη, Έλις και Μιλόσεβιτς.

Πηγή: Filathlos.gr

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή