Πακιστάν: Βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάζεται και σκορπά τον θάνατο (Συγκλονιστικό Βίντεο)

Ένα βίντεο που δείχνει τη στιγμή που εκρήγνυται ένας βομβιστής αυτοκτονίας στην πόλη Λαχόρη, στο Πακιστάν, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο βομβιστής σκότωσε τουλάχιστον 25 ανθρώπους, στην πλειονότητά τους αστυνομικούς.

Οι πακιστανοί Ταλιμπάν ανέλαβαν την ευθύνη για το μακελειό, που εκτυλίχθηκε κοντά στο Πάρκο Τεχνολογίας της Λαχόρης, στο κέντρο της πόλης. Στόχος του βομβιστή ήταν πιθανόν οι αστυνομικοί που είχαν πάει στην περιοχή για να απομακρύνουν πλανόδιους μικροπωλητές, σύμφωνα με έναν αξιωματικό της αστυνομίας.

«Υποπτευόμαστε ότι (ο βομβιστής-καμικάζι) έφθασε επιβαίνοντας σε με μοτοσικλέτα την οποία έριξε πάνω σε ένα φυλάκιο της αστυνομίας», δήλωσε ο επιχειρησιακός διευθυντής της αστυνομίας της Λαχόρης, ο Χάιντερ Άσραφ, στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

Τραυματιοφορείς διακόμισαν δεκάδες τραυματίες σε νοσοκομεία και αστυνομικοί απέκλεισαν τον τόπο της επίθεσης, ενώ επιτόπου αναπτύχθηκαν και στρατιωτικοί.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή