Σάββατο, 9 Αυγούστου 2025

Π. Ψωμιάδης: Ψάχνω για δουλειά, δεν έχω μία

«ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ»

Ιδιαίτερα δύσκολες ώρες περνά ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης καθώς υπέρογκα χρέη δυσχεραίνουν την επιβίωσή του.

Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Παραπολιτικά, όπου όπως αποκάλυψε τα δικαστικά έξοδα έχουν φτάσει τις 300.000 ευρώ ενώ, όπως υποστηρίζει το… χρέος που του άφησε συνεταίρος του αγγίζει τις 400.000. «Έχω καταστραφεί» επισημαίνει.

«Είμαι σε άθλια κατάσταση. Είμαι άνεργος, ψάχνω για δουλίτσα για να τα φέρω βόλτα», δήλωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Μετά την καθαίρεσή του από το πολιτικό αξίωμα και τη δικαστική περιπέτειά του, έχει καταστραφεί οικονομικά. «Η αλήθεια είναι πως δεν έχω μία. Έχω καταστραφεί. Με σέρνανε στα δικαστήρια χωρίς λόγο».

Ο κ. Ψωμιάδης αναφέρει πως παίρνει 2.000 ευρώ σύνταξη το μήνα (βουλευτική και ΤΕΒΕ) και 2.000 ευρώ από ενοίκια, ενώ δουλεύει και η γυναίκα του. «Μπορεί να μετράτε 5.000 ευρώ», λέει, «αλλά για να καλύψω τα χρέη πρέπει να παίρνω 10.000 ευρώ το μήνα».

Όσα για τα παπούτσια που πουλούσε δηλώνει: «Πάνε και τα παπούτσια. Δεν έχουν πια η γιαγιά και ο παππούς 70-80 ευρώ για παπούτσια. Άστα να πάνε. Το έκλεισα το μαγαζί». 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή