Ορατός ο κίνδυνος απαγόρευσης μεταγραφών στον Παναθηναϊκό

Η UEFA έχει δώσει περιθώριο στον Παναθηναϊκό να τακτοποιήσει τις οφειλές του σε ομάδες και παίκτες μέχρι τα τέλη του μήνα, διαφορετικά θα υπάρξει ποινή αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για έναν χρόνο.
Αυτή τη στιγμή οι «πράσινοι» δεν φαίνεται πως θα μπορέσουν να διακανονίσουν τις οφειλές τους στους πιστωτές και έτσι ο αποκλεισμός από την Ευρώπη πλησιάζει.
Πέρα από την ποινή του αποκλεισμού, ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει και με απαγόρευση μεταγραφών από την UEFA, καθώς έχουν τελεσιδικήσει τέσσερις υποθέσεις και αφορούν τις οφειλές στην Κιέβο (Εμποκο), στο Αμβούργο (Μπεργκ), στον Ιβανόφ και στον Σαμπά.
Το συνολικό ποσό για τις συγκεκριμένες υποθέσεις φτάνει περίπου τις 500.000 ευρώ και η UEFA έχει ενημερώσει ήδη τον Παναθηναϊκό πως θα πρέπει να εξοφλήσει όλες τις πλευρές. Αν δεν συμβεί αυτό, τότε η απαγόρευση μεταγραφών είναι πολύ πιθανό να εφαρμοστεί το ερχόμενο καλοκαίρι.
Πηγή: Filathlos.gr
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης
Τελευταία Άρθρα
Ζωντανά το KONTRA 24 με την Λουκία Γκάτσου (Live)
16 λεπτά πριν
Θλίψη για την Νίκη Κεραμέως – Πέθανε η μητέρα της
28 λεπτά πριν
Τα πιο Δημοφιλή