Τετάρτη, 30 Απριλίου 2025

Ωμή παραδοχή Άδωνι Γεωργιάδη: Αγνοήσαμε τις υποδείξεις των λοιμωξιολόγων για τη Θεσσαλονίκη (Βίντεο)

Στην παραδοχή ότι η κυβέρνηση της ΝΔ αγνόησε τις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων προκειμένου να κάνει το… χατίρι της Εκκλησίας προχώρησε ο υπουργός Ανάπτυξης Αδ. Γεωργιάδης (βίντεο) – «Απίστευτη η ομολογία Γεωργιάδη ότι θρηνούμε θύματα στη Θεσσαλονίκη γιατί αγνόησαν λοιμωξιολόγους για lockdown πριν του Αγίου Δημητρίου», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

 Στη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, ο Αδ. Γεωργιάδης είπε πως η κυβέρνηση δεν προχώρησε σε λοκντάουν στη Θεσσαλονίκη πριν τον εορτασμό του Αγ. Δημητρίου, που είναι ο πολιούχος της πόλης, προκειμένου να μη δυσαρεστήσει την Εκκλησία.

Τσίπρας: Ανατριχιαστική η ομολογία Γεωργιάδη για τη Θεσσαλονίκη

kkk

Όπως παραδέχτηκε, η κίνηση αυτή ήταν λανθασμένη καθώς η Εκκλησία δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον συνωστισμό, γεγονός που οδήγησε στη ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού στην πόλη αλλά και στη ραγδαία αύξηση των θυμάτων.

ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία: «Απίστευτη η ομολογία Γεωργιάδη ότι θρηνούμε θύματα στη Θεσσαλονίκη γιατί αγνόησαν λοιμωξιολόγους για lockdown πριν του Αγίου Δημητρίου»

«Η κυνική ομολογία του κ. Γεωργιάδη πως η κυβέρνηση αγνόησε εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων για καραντίνα στη Θεσσαλονίκη πριν του Αγίου Δημητρίου, με αποτέλεσμα η πόλη να θρηνεί τα περισσότερα θύματα της πανδημίας, επιβεβαιώνει τα χυδαία ψέματα του κ. Μητσοτάκη που έλεγε σε συνέντευξή του στον Alpha πως “κανένας ειδικός δεν μας το είχε υποδείξει”», τονίζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Και ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ επισημαίνει: «Επιβεβαιώνει όμως και κάτι χειρότερο: Τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης, που λαμβάνει αποφάσεις ερήμην της Επιτροπής και των ειδικών, βάζοντας το πολιτικό κόστος πάνω από την ανθρώπινη ζωή».

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή