Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στην Αρχαία Ολυμπία

Μάχη με τις φλόγες έδιναν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην περιοχή Λούβρο στην Αρχαία Ολυμπία, καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.
Η φωτιά βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, ωστόσο η εικόνα είναι σαφώς καλύτερη από εχθές.
Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, αποτελούμενες από 112 πυροσβέστες με 33 οχήματα, πέντε ομάδες πεζοπόρου τμήματος, επτά υδροφόρες ΟΤΑ και δύο μηχανήματα έργου.
Η φωτιά που ξεσπασε χθες, πήρε γρήγορα διαστάσεις, με την Πυροσβεστική να επιχειρεί από γη και αέρα, για να «πιάσει» τις φλόγες. Σύμφωνα με το ilialive, έχει δοθεί εντολή να εκκενωθεί ο Ξηρόκαμπος ενώ ενισχύονται και οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Στην περιοχή βρίσκεται ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας και νεοεκλεγείς δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργος Γεωργιόπουλος και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Απόστολος Μαρτζάκλης.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχουν καεί 3 στρέμματα δάσους.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης
Τελευταία Άρθρα
Τα πιο Δημοφιλή