Οι τζιχαντιστές έφτιαξαν apps για να προσηλυτίσουν μικρά παιδιά!

Στο “πνεύμα” της εποχής κινείται το Ισλαμικό Κράτος που δημιούργησε μία εφαρμογή για Android μέσω της οποίας αποσκοπτεί να προσηλυτίσει νεαρά σε ηλικία άτομα.

Την εφαρμογή παρουσίασε το τμήμα του Ισλαμικού Κράτους «Library of Zeal» με την πρόφαση ότι δημιουργήθηκε για να μάθουν τα παιδιά το αραβικό αλφάβητο.

Όμως, όπως έγραψε στην αμερικανική ιστοσελίδα Long War Journal ο αναλυτής Caleb Weiss, απώτερος στόχος του Ισλαμικού Κράτους είναι να προσηλυτίσει στους κόλπους του μικρά παιδιά, αφού στο παρελθόν έχει δώσει στην δημοσιότητα βίντεο από την στρατιωτική εκπαίδευση παιδιών, ενώ γονείς που έχουν κατορθώσει να αποδράσουν από τα εδάφη του «Ισλαμικού χαλιφάτου», έχουν αποκαλύψει ότι τα παιδιά τους μετά την εκπαίδευση επέστρεφαν στο σπίτι με μια κούκλα που φορούσε την πορτοκαλί στολή ομήρου και είχαν εργασία για το σπίτι να «αποκεφαλίσουν τον όμηρο».

 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή