Οι ειδικές δυνάμεις αποχαιρετούν τον Παντελίδη

Σοκ έχει προκαλέσει σε όλη τη χώρα ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην ηλικία των 33 ετών, το πρωί σε τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Πολλοί ήταν οι φίλοι, οι συνεργάτες και οι θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη οι οποίοι χρησιμοποίησαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να τον αποχαιρετήσουν.

Τον αγαπημένο τραγουδιστή αποχαιρέτησαν και οι Ένοπλες Δυνάμεις, αφού ο τραγουδιστής υπηρέτησε στο Πολεμικό Ναυτικό, αλλά παραιτήθηκε για να ακολουθήσει το όνειρό του, μια καριέρα στο τραγούδι.

Οι Ειδικές Δυνάμεις είπαν το δικό τους «αντίο» στον  Παντελή Παντελίδη, αναρτώντας στην σελίδα τους στο facebook φωτογραφίες από την εποχή που ο τραγουδιστής επιχειρούσε στο Πολεμικό Ναυτικό.

«Εμείς τον αποχαιρετούμε ως πρώην υπαξ/τικο του Ελληνικού πολεμικού ναυτικού. Ο Θεός μαζί του όπως και σε όλα τα υπόλοιπα ανώνυμα παιδιά που χάνονται άδικα», ήταν το σχόλιο με το οποίο συνόδευσαν τις φωτογραφίες.

Φωτογραφία: eurokinissi  

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή