Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2025

Οι 5 Νομοί που παραμένουν “αλώβητοι” από τον κορωνοϊό

Χωρίς κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού παραμένουν οι Νομοί της Αιτωλοακαρνανίας, των Γρεβενών, της Καρδίτσας της Ευρυτανίας και της Φωκίδας, τουλάχιστον μέχρι και το μεσημέρι της 10ης Απριλίου.

Στα νέα στοιχεία που παρουσίασε ο ΕΟΔΥ στην ημερήσια επιδημιολογική έκθεσή του, που αφορούν μέχρι τις 10 Απριλίου (ώρα 15:00), τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου είναι 56. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.011 (ημερήσια μεταβολή +2.8%), εκ των οποίων 57.1% άνδρες.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19, όταν γινόταν γνωστή η έρευνα – ήταν 4 πλέον είναι 7, ενώ από την έναρξη της επιδημίας είχαν καταγραφεί συνολικά 90 θάνατοι, πλέον 93. Η μέση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 73 έτη. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 77 (81.8% άνδρες).

Δείτε επίσης