Το γύρο του διαδικτύου κάνει μία ιδιαίτερη ερευνα που πραγματοποιήθηκε το Νοέμβριο στα αεροδρόμια του Λονδίνου.
Σκοπός της; Να αναδείξει τις πιο ενοχλητικές και αγενείς συνήθειες των επιβατών στα αεροπλάνα.
Η Daily Μail παρουσιάζει σε γράφημα τις κακές συνήθειες:
63% – Η μεγάλη αλλαγή στην κλίση της πλάτης του καθίσματος που περιορίζει τον ελεύθερο χώρο του επιβάτη ο οποίος κάθεται από πίσω.
55% – Η τοποθέτηση των αγκώνων κατά μήκος όλου του μπράτσου της καρέκλας με αποτέλεσμα να μη μένει χώρος για τους διπλανούς.
53% – Η αγενής συμπεριφορά απέναντι στις αεροσυνοδούς και το πλήρωμα της καμπίνας.
49% – H μεταφορά χειραποσκευής μεγάλου μεγέθους που δεν αφήνει χώρο για τα σακίδια ή τις χειραποσκευές των υπόλοιπων επιβατών.
43% – Η συνομιλία με το διπλανό επιβάτη δυνατά.
40% – Η βιασύνη των επιβατών να κατέβουν από το αεροπλάνο.
34% – Η συχνή αναζήτηση αντικειμένων στη χειραποσκευή που είναι τοποθετημένη πάνω από τα καθίσματα.
33% – Η τοποθέτηση των ποδιών ανάμεσα στα κενά των καθισμάτων.
24% – Η χρήση απρεπών εκφράσεων ανεξάρτητα με το ποιός ακούει ή αν υπάρχουν μικρά παιδιά σε κοντινή απόσταση.
19% – Η συνήθεια ορισμένων να γέρνουν πάνω από το παράθυρο μην αφήνοντας κανέναν άλλο να κοιτάξει έξω.
