Ο Σπύρος Σούλης τηγάνισε ομελέτα στο μπαλκόνι του μόνο με τη ζέστη

Με το δικό του τρόπο επέλεξε να καταδείξει την αφόρητη ζέστη ο Σπύρος Σούλης.

Έτσι πήρε ένα τηγάνι, το άφησε περίπου για 20 λεπτά κάτω από τον ήλιο και στη συνέχεια έφερε αυγά κι έφτιαξε… ομελέτα στο μπαλκόνι μόνο με τη ζέστη της ατμόσφαιρας.

«Η συνταγή της ημέρας: “Ελληνική Ομελέτα Καύσων σε Αθηναϊκό Μπαλκόνι” φυσικά ψημένη μόνο με ήλιο στους 45 βαθμούς», έγραψε στη λεζάντα του. 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή