Ο Πούτιν ακίνητος στη βροχή αποτίει φόρο τιμής στους νεκρούς του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου (Βίντεο)

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος συμμετείχε στις εκδηλώσεις μνήμης που έγιναν στη Ρωσία, απέτισε φόρο τιμής στους νεκρούς του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο Πούτιν, υπό καταρρακτώδη βροχή, κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη που βρίσκεται στον Κήπο του Αλεξάνδρου και μάλιστα σε μία εντυπωσιακή επίδειξη πειθαρχίας έμεινε ακίνητος για κάμποση ώρα.

Η χτεσινή «Ημέρα Μνήμης και Πένθους’» έχει καθιερωθεί επίσημα ως η ημέρα έναρξης του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου (ή Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου όπως είναι γνωστός στη Ρωσία) του 1941-1945.

Στην τελετή που έλαβε χώρα στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη κατέθεσε στεφάνι ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντιεφ, ενώ παρέστησαν μέλη της ρωσικής κυβέρνησης, εκπρόσωποι του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας και της Ρωσικής Δούμας όπως και οργανώσεων Βετεράνων πολέμου.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή