O Μιλόγεβιτς για το μέλλον του και την προοπτική της Ελλάδας

Το κλίμα στους πρωταθλητές Σερβίας μετά την εντός έδρας συντριβή από την Μπάγερν Μονάχου (0-6) παραμένει τεταμένο με τα σενάρια περί αποχώρησης του Βλάνταν Μιλόγεβιτς από τον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα να δίνουν και να παίρνουν.

 Ο 49χρονος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Βόζντοβατς αρνήθηκε να σχολιάσει όσα γράφονται για το μέλλον του, ωστόσο ξεκαθάρισε πως εάν του ζητηθεί θα αποχωρήσει δίχως κανένα πρόβλημα.

«Μπορώ να φύγω όποτε μου πουν . Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Με υποστηρίζουν και τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος για ό,τι γίνει, όποτε γίνει, είτε σήμερα, είτε σε έναν χρόνο. Έγινα μέρος της ιστορίας του συλλόγου από το πρώτο παιχνίδι όταν καθοδήγησα τον Ερυθρό Αστέρα στη νίκη επί της Φλοριάνα.

Δεν διαβάζω σχόλια και δεν μπορεί κάποιος να λέει για μένα εάν δεν με γνωρίζει. Θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Έχει τελειώσει το ματς με την Μπάγερν και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Έτσι είναι ο αθλητισμός».

Σε ό,τι αφορά τις φήμες που θέλουν τον πρώην τεχνικό του Πανιωνίου να εξετάζει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα τόνισε: «Δεν μπορώ να ασχοληθώ με ό,τι γράφεται ή δεν γράφεται. Είμαι προσηλωμένος στη δουλειά μου εδώ, έχω πολλή δουλειά και δεν μπορώ να σχολιάσω όσα γράφονται. Δεν ξέρω από που προέρχονται αυτά».

 

Πηγή: Filathlos.gr

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή