Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2025

Ο Λοβέρδος λέει ότι ο Κρεμαστινός δεν πέθανε από κορωνοϊό – Ποια η αιτία θανάτου του

Δεν ήταν ο κορονοϊός η αιτία του θανάτου του Δημήτρη Κρεμαστινού, σύμφωνα με τα όσα είπε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο αείμνηστος γιατρός και πολιτικός είχε νικήσει τον ιό πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Μιλώντας στο Open, ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι ο Δημήτρης Κρεμαστινός κατέληξε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, λόγω της παρατεταμένης παραμονής του στη ΜΕΘ. «Νίκησε τον κορονοϊό, θεραπεύτηκε όπως μου είπε η σύζυγός του, Τζένη. Θεραπεύτηκε, αν κατάλαβα καλά και από την πνευμονία», είπε ο κ. Λοβέρδος.

 «Νικήθηκε από τα γύρω γύρω που λέμε. Ήταν πολλές μέρες στην Εντατική, δεν το άντεξε ο οργανισμός του», είπε και πρόσθεσε πως ο Δημήτρης Κρεμαστινός ήταν απολύτως υγιής όταν προσβλήθηκε από τον κορονοϊό. «Ήταν σαν 40 ετών. Ήταν άτυχος. Ήμασταν κι εμείς άτυχοι που τον χάσαμε», είπε.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή