Ο Γιούρι Ζντοβτς νέος προπονητής της ΑΕΚ – Γιατί δεν είχε αναλάβει πέρυσι τον Ολυμπιακό

Όπως είχε αποκαλύψει το Filathlos.gr ο Γιούρι Ζντοβτς θα είναι ο διάδοχος του Ντράγκαν Σάκοτα στον πάγκο της ΑΕΚ. Ο Σλοβένος τα βρήκε σε όλα με τον Μάκη Αγγελόπουλο και μέχρι αύριο αναμένεται στην Αθηνα για να υπογράψει συμβόλαιο 1,5 έτους με την Ενωση.
Μάλιστα, να σημειωθεί είναι ότι εκτός από το ότι βρέθηκε η φόρμουλα για να λυθεί η συνεργασία του με την τουρκική Γκαζιάντεπ, ο Ζντοβτς για τα… μάτια της ΑΕΚ δέχθηκε να αποχωριστεί και τον πάγκο της Εθνικής Σλοβενίας.
Το συγκεκριμένο γεγονός είναι ιδιαίτερα σημαντικό, αφού σας αποκαλύπτουμε ότι πέρυσι και πριν προσλάβουν τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι είχαν προχωρήσει σε συζητήσεις με τον Σλοβένο για ν’ αναλάβει τον Ολυμπιακό και η συμφωνία είχε χαλάσει διότι αυτός δεν ήθελε ν’ αφήσει την Εθνική Σλοβενίας.
Πηγή: Ο Φίλαθλος
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης