Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2025

Ο δήμαρχος Κορίνθου εξουδετέρωσε τσαντάκια που επιτέθηκε σε ανυποψίαστη γυναίκα

Ο δήμαρχος όταν άκουσε τις φωνές της γυναίκας δεν έμεινε απαθής.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε κεντρική οδό της Κορίνθου, όταν ένας νεαρός τσιγγάνος άρπαξε την τσάντα της γυναίκας τη στιγμή που έβγαινε από σούπερ μάρκετ και τράπηκε σε φυγή.

Οι φωνές της γυναίκας που καλούσε σε βοήθεια κινητοποίησαν αρκετούς περαστικούς, αλλά και τον δήμαρχο που κινούνταν με το μοτοποδήλατό του στην περιοχή και άρχισε να καταδιώκει το δράστη, ακόμη και ανάποδα στους μονόδρομους!

Σύμφωνα με το seleo, o τσαντάκιας τρύπωσε στο προαύλιο του Μητροπολιτικού ναού της πόλης, αλλά ο κ Πνευματικός τον ακολούθησε και έπεσε πάνω του με το μηχανάκι, ρίχνοντάς τον στο έδαφος!

Με τη βοήθεια ενός περαστικού τον ακινητοποίησε και τον παρέδωσε στους αστυνομικούς που έφτασαν λίγα λεπτά αργότερα. Πάνω του βρήκαν τα χρήματα που περιείχε η κλεμμένη τσάντα, την οποία είχε πετάξει σε άγνωστο σημείο κατά τη διάρκεια της καταδίωξης.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή