Νόβακ Τζόκοβιτς: Το μήνυμα της συζύγου του για την περιπέτεια της «αιχμαλωσίας» στην Αυστραλία

7
Νόβακ Τζόκοβιτς: Το μήνυμα της συζύγου του για την περιπέτεια της «αιχμαλωσίας» στην Αυστραλία

Σύμφωνα με το παλαιό ημερολόγιο σήμερα (07/01) είναι Χριστούγεννα. Οι Σέρβοι ορθόδοξοι γιορτάζουν σήμερα (σ.σ.: 25 Δεκεμβρίου κατά το παλαιό) τη γέννηση του Θεανθρώπου και η Γέλενα Τζόκοβιτς, σύζυγος του Νο.1 τενίστα του πλανήτη στέλνει το δικό της μήνυμα αγάπης κι ενότητας σε μια προσπάθεια να ρίξει τους τόνους για την περιπέτεια που περνά ο Νόλε κι έχει προκαλέσει παγκόσμιους τριγμούς και διπλωματικό επεισόδιο ανάμεσα στην Αυστραλία και την Σερβία.

«Είναι Χριστούγεννα για εμάς, όλες μου οι ευχές είναι όλοι να είναι υγιείς, χαρούμενοι, ασφαλείς και με τις οικογένειές τους. Θα θέλαμε κι εμείς να είμαστε όλοι μαζί σήμερα αλλά η παρηγοριά μου είναι ότι τουλάχιστον είμαστε όλοι ασφαλείς. Και όλοι θα μάθουμε από αυτή την εμπειρία. Σας ευχαριστώ όλους από όλο τον κόσμο που χρησιμοποιήσατε τη φωνή σας για να στείλετε αγάπη στον σύζυγό μου. Παίρνω μια βαθιά ανάσα για να ηρεμήσω και να αναζητήσω την ευγνωμοσύνη (και την κατανόηση) σε αυτή τη στιγμή για ό,τι συμβαίνει.

Ο μόνος νόμος που θα πρέπει να σεβόμαστε μπροστά σε κάθε σύνορο είναι η αγάπη και ο σεβασμός για τους ανθρώπους. Η αγάπη και η συγχώρεση δεν είναι ποτέ λάθος αλλά μια πανίσχυρη δύναμη. Σας ευχαριστώ» έγραψε σε νήμα μηνυμάτων στο Twitter η σύζυγος του Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος συνεχίζει να κρατείται από τις αυστραλιανές Αρχές σε ξενοδοχείο καραντίνας, καθώς είναι ανεμβολίαστος και ταξίδεψε στη χώρα για να συμμετάσχει στο πρώτο μεγάλο Open της σεζόν, το Αυστραλιανό, του οποίου μάλιστα είναι και ο πολυνίκης με 9 κατακτήσεις.

It’s Christmas today for us, my wishes are for everyone to be healthy, happy, safe and together with families. We wish we are all together today, but my consolation is that at least we are healthy. And we will grow from this experience. ??♥️

— Jelena Djokovic (@jelenadjokovic) January 7, 2022