Νίκος Ανδρουλάκης: “Πήραμε εντολή για αλλαγή και ανανέωση” – Επικεφαλής της ΚΟ ο Μ. Κατρίνης

7
Νίκος Ανδρουλάκης:

Την πρώτη του ομιλία με την ιδιότητα του προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, μετά τη χθεσινή διαδικασία παράδοσης παραλαβής στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη, πραγματοποίησε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην ΚΟ του κόμματος, ανακοίνωσε επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας τον Μιχάλη Κατρίνη.

Νίκος Ανδρουλάκης: "Πήραμε εντολή για αλλαγή και ανανέωση" - Επικεφαλής της ΚΟ ο Μ. Κατρίνης

Ως κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο τον Κώστα Σκανδαλίδη και αναπληρώτρια τη Νάντια Γιαννακοπούλου. Γραμματέα της ΚΟ την Ευαγγελία Λιακούλη και αναπληρωτή γραμματέα της ΚΟ τον Γιώργο Αρβανιτίδη.

“Αγαπητοί συνάδελφοι, την Κυριακή ολοκληρώθηκε μια μεταβατική περίοδος για το κίνημά μας. Η απώλεια της Φώφης δεν συγκλόνισε μόνο εμάς, αλλά όλους τους Έλληνες πολίτες. Σήμερα κρατώντας ζωντανή την παρακαταθήκη της ξεκινάμε μια νέα πορεία. 270.000 πολίτες που συμμετείχαν στις εκλογές, έστειλαν ένα ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα, ότι η δημοκρατική παράταξη είναι εδώ, δυνατή, έτοιμη να ανακτήσει το ρόλο που της αξίζει στην πολιτική ζωή της χώρας”, είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης στο ξεκίνημα της ομιλίας του.

Και συνέχισε: “Πήραμε μια ξεκάθαρη εντολή για αλλαγή, μια εντολή να προχωρήσουμε ενωμένοι σε μια νέα εποχή προοπτικής για την παράταξη. Το είπα την Κυριακή το βράδυ το ξαναλέω και σήμερα, δεν υπάρχουν πλέον νικητές και ηττημένοι. Πλέον είμαστε και θα είμαστε όλοι μαζί σε έναν κοινό και αδιαπραγμάτευτο στόχο, να ξανακάνουμε την παράταξη μεγάλη, να ξανακάνουμε το ΠΑΣΟΚ δύναμη ελπίδας για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.

Στην προσπάθεια αυτή, η ΚΟ του κόμματος θα είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Σας θεωρώ όλους συνεργάτες που θα προχωρήσουμε ενωμένοι μπροστά. Αυτή η νέα εποχή ξεκινάει με δυναμισμό, με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Η μεγάλη συμμετοχή αποδεικνύει το ιστορικό βάθος, το κοινωνικό αποτύπωμα και τη δυναμική της παράταξης.