Τρίτη, 17 Μαΐου 2022
08
05
32

Netflix: Ανεβάζει τις τιμές στα πακέτα συνδρομής – Τι ισχύει στην Ελλάδα

Μοιραστείτε το

Σε αυξήσεις τιμών στα πακέτα συνδρομής προχωρά το Netflix. Η δημοφιλής πλατφόρμα streaming ανακοίνωσε ότι σε πρώτη φάση η ανατίμηση θα αφορά την αγορά των ΗΠΑ και του Καναδά, ωστόσο δεν αποκλείεται να επεκταθεί και στην Ευρώπη άρα κατ’ επέκταση και στην Ελλάδα.

Έτσι λοιπόν στις ΗΠΑ το κόστος για το βασικό πακέτο αυξάνεται κατά 1 δολάριο με την τιμή να διαμορφώνεται στα 9.99 δολάρια, το standard κατά 1,5 δολάριο με την νέα τιμή να φτάνει τα 15,49 δολάρια το μήνα ενώ για το premium η αύξηση ήταν της τάξης των 2 δολαρίων φτάνοντας τα 19,99 δολάρια το μήνα.

«Ενημερώνουμε τις τιμές ώστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε μεγάλη ποικιλία ποιοτικών επιλογών ψυχαγωγίας» δήλωσε την Παρασκευή εκπρόσωπος της εταιρείας επιβεβαιώνοντας έτσι τις αυξήσεις ενώ σημείωσε ότι οι συνδρομητές θα ειδοποιηθούν με e-mail για τις νέες τιμές πριν αυτές εφαρμοστούν.

Το Netflix δεν είναι η πρώτη φορά που ανεβάζει τις τιμές καθώς έχει προχωρήσει σε αυξήσεις στις ΗΠΑ τόσο το 2019 όσο και το 2020 την ώρα που σύμφωνα με το CNBC έχει πτώση συνδρομητών αλλά και σκληρό ανταγωνισμό από αντίστοιχες πλατφόρμες όπως είναι το Disney+, HBO Max, Amazon’s Prime Video, and Apple TV+ με αρκετές από αυτές να είναι διαθέσιμες και στη χώρα μας.

Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα σήμερα η τιμή για το αρχικό πακέτο είναι 7,99 ευρώ το μήνα, για το τυπικό 10,99 ευρώ το μήνα και για το πλήρες με ανάλυση 4Κ είναι 13,99 ευρώ το μήνα και για την ώρα τουλάχιστον δεν έχουν ανακοινωθεί αυξήσεις.

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.