Νεκρός ο 66χρονος που άνοιξε πυρ εναντίον Ρεπουμπλικανών βουλευτών στη Βιρτζίνια

Κατέληξε ο δράστης που άνοιξε πυρ εναντίον υψηλόβαθμου στελέχους του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στην Αλεξάντρια, κοντά στην Ουάσιγκτον, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

«Πολλές ζωές θα είχαν χαθεί χωρίς την ηρωϊκή παρέμβαση δύο αστυνομικών που εξουδετέρωσαν τον δράστη… κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ βίαιης επίθεσης» επισήμανε ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους σε μια σύντομη παρέμβαση από το Λευκό Οίκο, κατά τη διάρκεια της οποίας απηύθυνε έκκληση για «ενότητα» στην χώρα.

Η ομάδα μπέιζμπολ του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος του αμερικανικού Κογκρέσου βρέθηκε στο στόχαστρο ενός ενόπλου που άνοιξε σήμερα πυρ με τουφέκι σε περιοχή κοντά στην Ουάσιγκτον, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πολλοί άνθρωποι, μεταξύ αυτών ένα υψηλόβαθμο στέλεχος των Ρεπουμπλικάνων. Τα κίνητρά του δράστη δεν έχουν γίνει γνωστά.

Οι πυροβολισμοί διήρκησαν πολλά λεπτά και οι σφαίρες έπεφταν βροχή στο γήπεδο του μπέιζμπολ στην Αλεξάντρια, κοντά στην Ουάσιγκτον, όπου μια ομάδα κοινοβουλευτικών και Ρεπουμπλικανών συνεργατών τους προπονείτο ενόψει ενός φιλανθρωπικού αγώνα, που επρόκειτο να διεξαχθεί αύριο Πέμπτη στην πρωτεύουσα.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή