Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2025

Νέα επίθεση της Ν.Δ. στην κυβέρνηση

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή το άρθρο της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, αρμόδιας για την καταπολέμηση ανεργίας, Ράνιας Αντωνοπούλου, στην «Αυγή» υπό τον τίτλο «το τρίτο Μνημόνιο βελτίωσε τη θέση της χώρας μας».

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Κάθε επαφή με την κοινωνία.

Την ώρα που τα νοικοκυριά στενάζουν από τα αντιλαϊκά μέτρα της Κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου, η υπουργός αναπληρώτρια Εργασίας κυρία Αντωνοπούλου, αρθογραφεί – που αλλού; – στην “Αυγή” ότι “το τρίτο Μνημόνιο βελτίωσε τη θέση της χώρας μας”!», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία.

«Θυμίζουμε απλά στην κυρία Αντωνοπούλου ότι το τρίτο, αχρείαστο Μνημόνιο, που υπέγραψαν οι Τσίπρας – Καμμένος, είναι αυτό που επέβαλε δυσβάσταχτους φόρους και έκοψε μισθούς, συντάξεις και ΕΚΑΣ», προσθέτει η Νέα Δημοκρατία.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή