Δευτέρα, 2 Ιουνίου 2025

Νέα επίθεση Ερντογάν σε Μακρόν: Εχει εμμονή μαζί μου, πρέπει να υποβληθεί σε εξετάσεις

Νέα πυρά προς τον Εμανουέλ Μακρόν εξαπέλυσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καλώντας τον Γάλλο πρόεδρο να υποβληθεί σε εξετάσεις για την ψυχική του υγεία.

Ο Τούρκος πρόεδρος επιτέθηκε ξανά στον Γάλλο ομόλογό του, επαναλαμβάνοντας τις αμφιβολίες που έχει σχετικά με την ψυχική του υγεία. «Είναι μια περίπτωση και κατά συνέπεια πρέπει πραγματικά να υποβληθεί σε εξετάσεις (για την ψυχική του υγεία)», δήλωσε ο Ερντογάν. Ο Τούρκος πρόεδρος προχώρησε και εχθές σε παρόμοια δήλωση, οδηγώντας στα άκρα τη σχέση με τον Μακρόν και τη Γαλλία. «Ποιο είναι το πρόβλημα αυτού του ατόμου που λέγεται Μακρόν με τους μουσουλμάνους και το Ισλάμ; Ο Μακρόν χρειάζεται θεραπεία σε ψυχολογικό επίπεδο», ανέφερε σε χθεσινή του δήλωση ο Ερντογάν.

Μεταξύ άλλων, άσκησε σφοδρή κριτική κατά των Ηνωμένων Πολιτειών για το αντιπυραυλικό σύστημα S-400. «Οι ΗΠΑ δεν ξέρουν με ποιον έχουν να κάνουν. Μας είπατε να στείλουμε τους S-400 πίσω στη Ρωσία. Αλλά δεν είμαστε κράτος-παρίας, είμαστε η Τουρκία», τόνισε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο Τούρκος Πρόεδρος.

Δείτε επίσης