Μυτιλήνη: Παραλίγο τραγωδία σε σχολείο όταν δέντρο έπεσε δίπλα σε παιδιά

10
Μυτιλήνη: Παραλίγο τραγωδία σε σχολείο όταν δέντρο έπεσε δίπλα σε παιδιά

Άγιο είχαν μαθητές και μαθήτριες σε σχολείο στη Μυτιλήνη, όταν ξαφνικά ένα τεράστιο κομμάτι δέντρου έσπασε και «προσγειώθηκε» στην άκρη του σχολείου.
Άμεσα μέσα αλλά και έξω από το σχολείο στη Μυτιλήνη έσπευσε η πυροσβεστική υπηρεσία και συνεργείο του Δήμου για να καθαρίσουν τον χώρο από το σπασμένο δέντρο και να το κλαδέψουν, κάτι βέβαια που έπρεπε να έχει γίνει νωρίτερα.

Από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί, αναφέρει στο Lesvospost.com επιχειρηματίας της περιοχής, υπογραμμίζοντας, παράλληλα, ότι πρόκειται για ένα γερασμένο δένδρο και ήταν αναπόφευκτο να σπάσει, αφού είχε ξεραθεί στο μεγαλύτερο μέρος του.

Στο σημείο της παραλίγο τραγωδίας βρίσκεται και η αστυνομία ώστε να ελέγχει την κυκλοφορία των οχημάτων και των περαστικών για την αποφυγή ατυχήματος.

Αρκετά είναι τα προβλήματα που έχουν προκαλέσει οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στη Λέσβο με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο νησί να βρίσκονται επί ποδός.

Τα μποφόρ δεν άφησαν όρθιο ούτε το μεγάλο χριστουγεννιάτικο καράβι στην πλατεία Σαπφούς, ενώ ο αέρας κατέστρεψε και τέντα καταστήματος λίγα μέτρα πιο πέρα