Μυτιλήνη: Ιερέας κοινωνούσε κανονικά πιστούς ενώ νοσούσε – Παρέμβαση Εισαγγελέα

Η είδηση σοκ σχετικά με τον ιερέα που αν και είχε προσβληθεί από κορωνοϊό – λειτουργούσε και κοινωνούσε το ποίμνιο του στη Μυτιλήνη– προκάλεσε την παρέμβαση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ Αιγαίου, η ανεύθυνη και επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία ενέργεια του ιερέα, είχε συνέπεια δεκάδες πιστοί να μολυνθούν από τον θανατηφόρο ιό, με ορισμένους από αυτούς να παρουσιάζουν βαριά συμπτωματολογία.
Το περιστατικό, σύμφωνα με την ΕΡΤ, συνέβη στις 26 Οκτωβρίου. Οι αρχές ερευνούν αν ο ιερέας γνώριζε ότι είχε νοσήσει, καθώς δύο με τρεις ημέρες αργότερα άρχισαν να εμφανίζονται κρούσματα στην ενορία.
Η πληροφορία αυτή φαίνεται να ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής του Μητροπολίτη Μυτιλήνης και αποφάσισε να στείλει ένα αυστηρό αλλά ξεκάθαρο μήνυμα για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού και της τήρησης των μέτρων από τους ιερείς, παραπέποντας παράλληλα την υπόθεση στη δικαιοσύνη.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης
Τελευταία Άρθρα
-
ΔΕΗ FIBER: Ήρθε το ίντερνετ από τη ΔΕΗ με 100% οπτική ίνα και υπερυψηλές ταχύτητες
29 δευτερόλεπτα πριν
Τα πιο Δημοφιλή