Πέμπτη, 7 Αυγούστου 2025

Μοναδικό: Οι «Επιτρέποντες» του Μενάνδρου από φοιτητές του Πανεπιστημίου του Τόκιο! (Βίντεο)

ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!                                                                      

Οι φοιτητές της Λέσχης Αρχαίου Θεάτρου του Πανεπιστημίου του Τόκιο ανέβασαν, τον Μάρτιο του 2015, σε δύο πολύ πετυχημένες παραστάσεις στο Τόκιο την κωμωδία του Μενάνδρου «Επιτρέποντες» (πράξεις 2 και 3)… Στη συνέχεια, λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης που είχαν, παρουσίασαν το έργο και στο Πανεπιστήμιο του Κιότο το Φθινόπωρο.

Οι παραστάσεις έγιναν στα αρχαία ελληνικά και όπως είχαν πει στο GreeceJapan.com τον περασμένο Μάρτιο, τόσο οι ηθοποιοί, όσο και ο σκηνοθέτης πριν ασχοληθούν με το έργο δεν γνώριζαν ούτε το ελληνικό αλφάβητο!

Δείτε το βίντεο με την αξιέπαινη προσπάθεια των φοιτητών. Σκηνοθέτης της παράστασης είναι ο Tακουρό Οκαμότο και παίζουν οι Καζουχίρο Ουμεμούρα, Γιουσούκε Ομούρα και Ακιχίτο Καουασίμα και ο σκηνοθέτης.

 

Πηγή: greecejapan

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή