Μίσιγκαν: Συγκλονιστικό βίντεο – Ο δολοφόνος παριστάνει τον αστυνομικό για να μπει και σε άλλη αίθουσα του σχολείου

Ενα ακόμη τραγικό περιστατικό με πυροβολισμούς και νεκρούς σε σχολείο συγκλονίζει τις ΗΠΑ μετά την επίθεση 15χρονου μαθητή που δολοφόνησε ένα 16χρονο αγόρι και δύο κορίτσια ηλικίας 14 και 17 ετών και τραυμάτισε άλλους οκτώ σε σχολείο στο Μίσιγκαν. Την ίδια στιγμή βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δείχνει πως η ψυχραιμία μαθητών απέτρεψε από το να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο η λίστα του ανήλικου δολοφόνου.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανέβηκε αρχικά στο TikTok και στη συνέχεια αναπαράχθηκε και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα, ο 15χρονος υποδυόμενος τον αστυνομικό – που υποτίθεται έχει βρεθεί εκεί μετά τους πυροβολισμούς-, προσπαθούσε να πείσει μαθητές να του ανοίξουν την πόρτα και να μπει στην αίθουσα.

‘Kids, sheriffs office. It’s safe to come out.’
They didn’t fall for it. Also have the shooters name. They’ve taken down his socials. RIP to the victims. #oxfordhighschool pic.twitter.com/XoQUtMhG91

— Julie Thompson (@JuBug89) November 30, 2021

Οι ανήλικοι, που διατηρούν την ψυχραιμία τους, τον ακούν, ωστόσο όπως ακούγεται να λέει ένας μαθητής «δεν το ρισκάρουμε τώρα να βγούμε έξω». Όμως κάπου εκεί ο δολοφόνος έκανε το λάθος. Η φράση του «bro» στην παραίνεσή του να του ανοίξουν τη πόρτα, ξενίζει για έναν αστυνομικό και τους τους κάνει όλους να καταλάβουν πως κάτι δεν πάει καλά.

«Είπε μπρο. Συναγερμός» φωνάζει ένας από τους μαθητές και ξαφνικά τα παιδιά αρχίζουν έντρομα να αποχωρούν από την αίθουσα. Για καλή τους τύχη δεν άνοιξαν την πόρτα που όπως όλα δείχνουν από πίσω βρισκόταν ο δολοφόνος.

Totally senseless. R.I.P. #oxfordhighschool pic.twitter.com/JffBXjU8Qq

— SharkAttack (@SharkAttack724) December 1, 2021

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή