Μια ακόμα βαρβαρότητα

Η βαρβαρότητα επέστρεψε στην Πόλη παρά τη διεθνή κατακραυγή, με το πολιτικό σόου του Ερντογάν στην Αγία Σοφία. Αν και έγινε ναμάζι (προσευχή) στον χριστιανικό ναό που πλέον μετατράπηκε σε τζαμί, ύστερα από 86 χρόνια, ακόμα και ο μουσουλμανικός κόσμος στάθηκε σε απόσταση από την απόφαση και κυρίως από το σόου του Τούρκου προέδρου. Ο Ερντογάν έχει πράγματι σχέσεις με το δίκτυο των Αδελφών Μουσουλμάνων αλλά δεν είναι αποδεκτός από τα αραβικά κράτη ούτε και από τους εκπροσώπους του μουσουλμανικού κόσμου.

Οι ηγέτες που είχαν προσκληθεί απέφυγαν να παραβρεθούν, ενώ και η κεμαλική αντιπολίτευση δεν παραβρέθηκε στο σόου του Ερντογάν. Σε κάθε περίπτωση ο Ερντογάν προχώρησε μια βαρβαρότητα, που θα έχει επιπτώσεις σε κοινωνικό επίπεδο στον υπόλοιπο κόσμο, όχι μόνο στις χριστιανικές χώρες και όχι μόνο μεταξύ των θρησκευόμενων χριστιανών.

Γιατί η βαρβαρότητα δεν μπορεί να κρυφτεί. Πράσινα χαλιά, καλυμμένες με υφάσματα χριστιανικές τοιχογραφίες και ψηφιδωτά και μια μεγάλη ταμπέλα που δηλώνει στον κόσμο τη μεγάλη αλλαγή: «Μεγάλο Τζαμί της Αγίας Σοφίας”. Τα επόμενα χρόνια θα φανούν τα αποτελέσματα της βαρβαρότητας του Ερντογάν.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο »

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή