Σάββατο, 2 Αυγούστου 2025

Μεταφορά στο άλλο πέταλο τα διαρκείας

Mετά την ανακοίνωση της τιμωρίας από τον Σταύρο Κοντονή στον Παναθηναϊκό πραγματοποιήθηκε σύσκεψη κορυφής υπό τον Γιάννη Αλαφούζο ενώ το παρών έδωσαν και νομικοί σύμβουλοι της ΠΑΕ.

Τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν ήταν αρχικά, ο τρόπος αντίδρασης της ΠΑΕ στην τιμωρία του υφυπουργού αθλητισμού αλλά και τι πρέπει να γίνει με τα διαρκείας που υπάρχουν στις θύρες 13 – 14 και οι οποίες πλέον θα είναι κλειστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι των πράσινων είχαν ήδη στο μυαλό τους κάποιες λύσεις σχετικά με το τι πρέπει να γίνει με τα διαρκείας που έχουν πωληθεί στις δύο θύρες.

Μια από τις σκέψεις ήταν η μεταφορά της έδρας στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα, είχε σταλεί σχετικό έγγραφο στη διοίκηση του Σταδίου με το οποίο οι πράσινοι ζητούσαν διευκρινίσεις σχετικά με τους όρους της ενδεχόμενος επιστροφής της ομάδας εκεί.

Παρόλα αυτά μετά και από τη σημερινή συνάντηση η λύση που προκρίθηκε είναι άλλη. Θεωρείται ότι είναι σημαντικό για τα αγωνιστικά ζητήματα να παραμείνει η ομάδα στη Λεωφόρο και απλώς να γίνει η μεταφορά των περισσότερων εισιτηρίων διαρκείας στο άλλο πέταλο. Σε αυτό, δηλαδή, στις θύρες 6-7 έχουν πωληθεί περίπου 2.000 εισιτήρια διαρκείας.

Έτσι μπορεί να γίνει η μεταφορά των διαρκείας των θυρών 13-14 εκεί, δημιουργώντας ένα αντίστοιχο πέταλο.

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή