Η ΑΕΚ επιστρέφει στη δράση μετά από τρεις μήνες και κάτι για το αποψινό (21:30) εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1.
Η Ένωση θα κοντραριστεί με το τριφύλλι, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τη φέρει ίσως και από σήμερα στη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League είναι και ο μεγάλος στόχος της στο μίνι πρωτάθλημα.
Η ΑΕΚ βρίσκεται στο -1 από τον ΠΑΟΚ και θέλει να εκμεταλλευτεί πιθανή απώλεια βαθμών των ασπρόμαυρων στο ματς της Τούμπας με τον Ολυμπιακό.
Ο Μάσιμο Καρέρα θα παρατάξει την ομάδα του με στόχο τη νίκη και με ιδιαίτερα επιθετικό προσανατολισμό.
Στο τέρμα θα είναι ο Μπάρκας, με τους Μπακάκη, Βράνιες, Σβάρνα και Λόπες στην άμυνα. Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Κρίστιτσιτς και Σιμάνσκι, ενώ η τετράδα μπροστά πιθανότατα θα είναι οι Βέρντε, Μάνταλος, Λιβάγια και Ολιβέιρα.
Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί 22 παίκτες, από τους οποίους θα «κοπούν» δύο.
Οι παίκτες που έχουν επιλεγεί είναι οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Λιβάγια, Αραούχο, Ολιβέιρα και Μαχαίρας.
Εκτός έμειναν ο ανέτοιμος Γαλανόπουλος και τιμωρημένος Παουλίνιο.