Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2025

Μαζεύονται στον Παναθηναϊκό ενόψει της «πρώτης»

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο Παναθηναϊκός ενόψει της πρώτης συγκέντρωσης την ερχόμενη Δευτέρα (20/8), ενώ ξεκίνησαν ήδη οι αφίξεις στην Αθήνα.

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους έφτασε στην Ελλάδα, ενώ σειρά παίρνουν αύριο οι Στεφάν Λάσμε και Κιθ Λάνγκφορντ. Αντίθετα, ο ΝτεΣόν Τόμας αναμένεται τη Δευτέρα το πρωί στη χώρα μας και στη συνέχεια, άπαντες θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη θα γίνουν τα καθιερωμένα εργομετρικά, όπως και οι ιατρικές εξετάσεις των αθλητών σε γκρουπ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι από τη στιγμή που δεν υπάρχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες, ο Τσάβι Πασκουάλ θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Μετά τα εργομετρικά και τις εξετάσεις, ο Καταλανός προπονητής και οι παίκτες των πράσινων θα πέσουν με τα… μούτρα στη δουλειά και στο τέλος του μήνα η αποστολή θα αναχωρήσει για το Πήλιο, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της φετινής προετοιμασίας του τριφυλλιού.

Πηγή: Filathlos.gr

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή