Τρίτη, 17 Μαΐου 2022
06
44
16

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Ήξερα πως ο ρόλος της Βασιλικής στον Σασμό είναι διαφορετικός

Μοιραστείτε το

Για τον ρόλο της Βασιλικής στη σειρά Σασμός καθώς επίσης και για την γνωριμία και τη συνεργασία με τον σύζυγό της Γιάννη Νταλιάνη, μίλησε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως από την πρώτη στιγμή που διάβασε το σενάριο της σειράς του ALPHA αντιλήφθηκε πως ο ρόλος της Βασιλικής θα ήταν διαφορετικός.

Για τη συνεργασία με τον σύζυγό της, Γιάννη Νταλιάνη και τον ρόλο του ως σκηνοθέτη, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είπε στον ALPHA και το «Καλύτερα δε Γίνεται»: «Έχω μια άνεση παραπάνω μαζί του, αλλά ως εκεί. Είναι επαγγελματική συνεργασία μαζί με όλη την ομάδα, έχουμε κοινό κώδικα και ότι γίνεται στο σπίτι μας είναι κάτι διαφορετικό. Από τη στιγμή που εγώ είμαι ηθοποιός, σκηνοθετούμαι από κάποιον, δεν μπλέκονται οι δύο ρόλοι».

Επίσης εξομολογήθηκε στην Ναταλία Γερμανού την ιστορία της πρώτης γνωριμίας με τον Γιάννη Νταλιάνη: «Το πρώτο πράγμα που μου άρεσε στον Γιάννη πέρα από όλα αυτά τα φανταστικά χαρακτηριστικά που έχει ήταν ο τρόπος που με είδε και με χαιρέτησε την πρώτη φορά και μου χαμογέλασε. Ο τρόπος αυτός μου φάνηκε αμέσως διαφορετικός. Δεν τον ερωτεύτηκα εκείνη τη στιγμή, αλλά είπα ότι αυτός ο άνθρωπος κάτι διαφορετικό έχει».

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.